Topp till tå

En allt i ett behandling. Inbäddad i värmefilt, handdukar och filtar börjar vi med en ryggmassage och massage av baksidan av benen. Sedan masseras hela framsidan även armar och händer till avslappnande musik.

Här ingår en liten ansiktsbehandling:

Rengöring, peeling, ansiktsmask.

Medans ansiktsmasken verkar får du en liten fotmassage. Vi avslutar med en avslappnande ansikts- nack- och dekolletagemassage, en fuktkräm och ögonkräm.

ca 90min , 1120 kr

Hot stonemassage

Hot Stone Massage bygger på orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. De varma stenarna läggs ut över kroppen, även mellan tårna, samtidigt som kroppen masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten använder vi oss av en varm chokladolja alternativt aromaolja. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. En underbar behandling!

ca 60 min, 880 kr

Helkroppsmassage

Inbäddad i värmefilt, handdukar och filtar börjar vi med en ryggmassage och massage av baksidan av benen. Sedan masseras hela framsidan även fötter, armar och händer med samma ljuvliga doft till avslappnande musik.

Avslutas med en ansikts-, nack- och dekolletage massage.

ca 60 min, 780 kr

Naturliga ansiktslyftet

Djup avslappnande ansiktsmassage för dig som känner dig spänd, stressad och vill ge huden mer lyster/glow! Du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag till denna behandling.

Behandling inleds med en rengöring av ansikte och hals. Applicering av Facialbooster serum, fuktkräm och ögonkräm. Därefter applicering av en för ansiktet anpassad olja och massage med hjälp av en Acu Cup.

Sedan fortsätter vi med en form av akupressur av ansiktet som stimulerar till slätare fastare hud men som framför allt ger maximal avkoppling.

Inte nog med det så ingår en massage med hjälp av en Gua Sha sten

Avslutningsvis masseras axlar, nacke och dekolletage.

ca 40 min, 695 kr

Fotmassage

ca 20 min, 315 kr

Reiki Healing

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket. Läs mer under fliken ”Reiki är friskvård”.

ca 60 min, 600 kr

Rygg massage

ca 30 min, 475 kr

Rygg, Nack, Ansikts- & Dekolletagemassage

40 min, 685 kr