Hälsoarkaden etablerades 1990

Marianne Ljung

Marianne heter jag och är grundare och en av ägarna till Hälsoarkaden som vi öppnade 1990. Jag är utbildad och diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut vid Axelsson´s Institutet 1987. Medlem i Sverigesfotterapeuters förbund. Vår verksamhet och mina behandlingar är försäkrade genom förbundet till trygghet både för kunden och oss själva. Förkovrar mej genom att gå kurser regelbundet.

Jag är även utbildad nagelterapeut hos Opi & Cnd, jobbar med förstärkning, förlängning med material som gelé, plexigel och shellac.


Telefon: 08-591 164 80                                                                                          

Mail: marianne.halsoarkaden@hotmail.se  

Saija Ylikelloniemi

Saija heter jag och är en av ägarna till Hälsoarkaden, innan omskolning arbetat som fasadtekniker i ca 7år men är nu utbildad naturkosmetisk Hud- och SPA- terapeut. Brukar skoja och säga att jag gick från att göra rent fasader till att göra rent ”fasader” 😉 Jag gick min utbildning på Ewas Utbildning i Östersund 2014-2015, utförde ett godkänt slutprov i September 2015.

I denna utbildning som är en deldistans utbildning ingick:

Medicins grundkurs i anatomi & fysiologi, dermatologi, produktkännedom, naturlig ansiktslyft, SPA-pedikyr, hotstonemassage, aromamassage, SPA-massage och olika SPA-behandlingar, lagning & förstärkning av naglar, manikyr och dekoration, makeup, färgning av fransar och bryn, vaxning och en mängd olika ansiktsbehandlingar.

Jag har valt att inte arbeta med allt som ingick i utbildningen för att bli så bra som möjligt på dom bitar jag brinner för. Jag har även valt att arbeta med naturliga produkter för att jag tycker det är viktigt att vi inte bara värnar om vår jord utan att vi även blir mer medvetna om vad som är hälsosamt och inte för oss människor.

Det är viktigt att vi får upp ögonen för vad vi bör och inte bör stoppa i oss likväl som att vi får upp ögonen för hur mycket skadliga produkter vi använder PÅ våra kroppar. Jag brukar säga att man ska tänka på porerna i huden som små munnar rakt ner i blodomloppet.

Jag har utfört en godkänd examination som Advanced Skin Therapist och Hälso-& Livsstilscoach sommaren 2020 (Holistic Health Academy). Det är en gedigen utbildning inom anatomi, fysiologi, näringslära och coachning, så nu kan jag stolt titulera mig som det också .

Jag har en utbildning som fransstylist inom singelfransar 2016.

Inte nog med att jag är utbildad hud- & SPA-terapeut så utövar jag även Reiki healing. den utbildningen gick jag 2005.

Bland det bästa jag vet här i livet är att få andra att må bra och därför har jag valt att göra det till mitt yrke! Jag har världens bästa jobb!

Senaste utbildningen Fasteterapeut (utbildad av Dr Sanna Ehdin på Holistic Healt Academy) avslutades hösten 2022, dvs jag coachar dig i hur du fastar på bästa sätt efter dina förutsättningar.


Telefon: 08-591 164 80

Mail: saija@halsoarkaden.se